Translate

neděle 8. listopadu 2020

Křest knihy bude!

Na sobotu 14. listopadu 2020 byl naplánovaný slavnostní křest mé druhé knihy "Kouzelný pokoj". Bohužel kvůli nynější situaci nemůže křest proběhnout veřejně, a tak jsme přemýšleli, jak to udělat, abychom se s vámi o něj mohli podělit. Čekali jsme tedy na slunečné počasí, abychom mohli točit venku bez roušek...a povedlo se!

Včerejší sobotní odpoledne jsme si užívali pěkného dne v malém parčíku uprostřed Hustopečského náměstí a společně s kmotrou knihy, Liduškou Malou, jsme knihu pokřtily. Video o křtu teď bude procházet úpravami a příští sobotu ho zveřejním, abyste i vy mohli být alespoň na dálku s námi:-).

Výzva pro všechny fanoušky a nadšence - pokud byste i vy byli rádi součástí videa a chtěli byste nové knize něco popřát, určitě můžete. Pokud mi nejpozději ve středu 11. 11. 2020 pošlete krátké přání či přípitek formou komentáře, fotky nebo krátkého videa, moc ráda ho přidám k videu o křtu a vy nám tak pomůžete křest knihy (alespoň na dálku) "zalidnit". Fantazii a kreativitě se meze nekladou:-).

Díky moc všem za podporu! Pěkný nedělní den plný sluníčka, pohody a dobré nálady ať už na procházce, doma s rodinou nebo při poslechu dnešní nedělní pohádky (v příspěvku níže).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).