Translate

pondělí 23. listopadu 2020

Recenze knihy "Kouzelný pokoj"

RECENZE knihy Kouzelný pokoj

Mám velikou radost, že moje druhá kniha Kouzelný pokoj našla po měsíci a půl spoustu otevřených náručí a hřeje se nejen u mě doma, ale také v knihovničkách prvních čtenářů a pomalu je začíná kupovat i Ježíšek:-). Spousta z vás mi píše, že se jim kniha líbí. Moc děkuji za každé povzbuzení a pozitivní reakce - to je pro mě ta největší odměna:-).

Pokud o knížce slyšíte poprvé, nebo přemýšlíte, zda je pro vás nebo vaše blízké ta pravá , určitě se začtěte do následující recenze (stačí rozkliknout):                                                                                                      KRÁSY I NÁSTRAHY VYSNĚNÝCH SVĚTŮ.

Na recenzi jsem knihu posílala opět v rámci projektu knížního webu svět Mezi Řádky s názvem Čteme české autory. Tak jako u Dubínka a Modřínka, čekala jsem na ni s lehkou nervozitou a zvědavostí "Jak asi obstojí v očích zkušené rezenzetky?" Když mi včera přišel mail od paní Novákové, která knihu rezenzovala, netrpělivě jsem rozklikávala odkaz a s velkým očekáváním jsem se začetla do prvních řádků. 

Paní Novákové moc děkuji za čas, který věnovala mému příběhu, za milá slova i podrobný rozbor mého druhého dílka:-). 

A vám, mým čtenářům, přeji, ať se kniha líbí a při čtení se alespoň na chvíli ocitnete v kouzelném světě plném přátelství, odvahy a naděje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).