Translate

neděle 20. prosince 2020

Další poslechová pohádka

 Krásnou čtvrtou adventní neděli všem!

Je to až neuvěřitelné, jak ten čas letí a my už téměř stojíme za dveřmi s nápisem "Vánoce". Děti jsou celé nedočkavé a nejraději by čas trošku popohnaly a už se vidí u vánočního stromečku:-).

Dnešní pohádka je vlastně také tak trošku o čekání i očekávání. Jmenuje se "Jak se chtěl čertík dostat do nebe". Zkouší to různě a je dost smutný, že se mu to nedaří. I přesto, že by čas možná také rád popohnal, musí nakonec trpělivě čekat. Jestli se do nebe dostane nebo ne, to je otázka k zamyšlení. Důležité je však to, že svoje pozemské putování nevzdá a snaží se ze všech sil, aby se nebe "dočkal":-).

Přeji také vám všem, abyste měli dost odvahy, trpělivosti a radost v srdci nejen při čekání "na Ježíška", ale také při každodenní putování naším světem. Kéž se dokážeme radovat z maličkostí, kéž dokážeme rozdávat úsměv, milým slovem pohladit lidi kolem nás a spolu s našimi rodinami je nám dobře:-).

...a abych také já o Vánočním čase pohladila a potěšila, chystám pro vás bonusovou poslechovou pohádku s názvem "Vánoční příběh o malé Kometce". Můžete se na ni těšit hned ráno na Štědrý den. Věřím, že vám vykouzlí úsměv na tváři a přinese kousek radosti do vašich domovů:-).

Teď už se ale zaposlouchejte do dnešní pohádky. Ať se vám líbí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).