Translate

neděle 11. června 2023

Předprodej knížky se přesouvá na vedlejší pěšinku

Krásné nedělní ráno!

Zítra to bude 30 dnů, co jsem svoji novou knihu "Liška Eliška a její kamarádi" vystavila na stránce Hithit, abych nasbírala potřebnou částku na její tisk. I když se to nakonec nepodařilo, našli jsme druhou cestičku, kterou do cíle určitě dojdeme, takže na knihu se můžete těšit (pokud korektura a tisk termínově vyjdou) už v 1. polovině srpna.

Na tisk knihy jsme něco málo našetřili, tento týden se jako zázrakem objevila dobrá víla, která nás podpoří, a když se přidáte také vy, budeme moci tisknout dokonce v plánovaném nákladu. (Minulý týden jsem se docela bála, jak to dopadne. Pokud bychom chtěli méně výtisků, odrazilo by se to na ceně knihy, a moc vesele to nevypadalo. Naštěstí se situace lepší a já věřím, že knížka bude dostupná většině čtenářů:-).)


Pojďte se spolu s námi vydat na dobrodružnou cestu a pomoci knize k jejímu zrození! Stačí si knihu předobjednat na naší rodinné stránce www.ubay.cz, tím přispějete také Vy na její tisk.

Děkuji Vám za podporu a přeji všem pohodovou neděli i celý následující týden!



...a pokud o knize slyšíte poprvé, více o ní se dočtete v záložce "LIŠKA ELIŠKA" nebo rovnou nakoukněte do mé AUTORSKÉ DÍLNY, podívejte se, jak postupně kniha vznikala, pokochejte se prvními ilustracemi nebo se zaposlouchejte (či začtěte) do ukázkové kapitolky. Ať se vám líbí!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).