Translate

neděle 27. srpna 2023

Slavnostní křest knihy

Slavnostní křest knihy "Liška Eliška a její kamarádi" se nám vydařil a já doufám, že jsem si tenhle okamžik užívala nejen já, ale také všichni, kteří spolu se mnou přišli uvítat novou knížku do knižního světa.


Nová místnost Zámku Hustopeče nad Bečvou se v sobotu 26. 8. 2023 pro veřejnost otevřela právě křtem mé knížky, což byla čest jak pro mě, tak pro Elišku:-). 

Slunečné odpoledne, moje milovaná rodina, báječní lidé okolo, prima kmotřička Helenka, místnost vyzdobená ukázkovými ilustracemi z knih i pár dobrůtek (s láskou pečených) - to vše přispělo k příjemné atmosféře celého křtu.


Návštěvníci se nejdříve dozvěděli něco málo o mě, mé tvorbě i nové knížce a po autorském čtení následoval slavnostní křest...i když on to byl spíš křest veselý. Kmotru knihy totiž předběhla sama liška Eliška, a než jsme ji stačili pokřtít vodou ze studánky, sama ji označkovala (a to hned dvakrát):-). 


Smíchu bylo všude dost a dost, a tak chvíli trvalo, než jsme se dostali k přípitku. Následovalo povídání, občerstvování se a samozřejmě autogramiáda.



Moc díky vám všem, kteří jste za mnou přišli z blízka i z dáli. Bylo to opravdu moc milé setkání! 

Přeji všem novým čtenářům, aby se jim příběh o lišce Elišce líbil, při čtení prožívali spoustu dobrodružství a kniha byla opravdu pro radost:-).


P. S.: Pokud knihu o lišce Elišce ještě nemáte, nemusíte smutnit. Doma ještě dost výtisků mám, a ráda k nim jako obvykle přidám autorskou záložku i věnování. Stačí si ji objednat na našich rodinných stránkách www.ubay.cz:-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).