Translate

neděle 10. října 2021

Veršovaná pohádka - tentokrát ve verších:-)

 Tento týden jsem měla velikou radost - prostě jako vždy, když dostanu pozitivní ohlasy na moje nedělní pohádky (A když je jich víc najednou, tak se radost násobí, že?:-). 

Vždy, když čtu milá slova od vás, mých posluchačů a čtenářů, úplně se "vznáším" a je mi báječně. Pohádky jsem totiž začala vydávat a nahrávat právě pro radost (nejen) dětí, a když slyším, že se líbí, vím, že to má smysl. Zároveň se mi tak plní můj veliký sen - rozzářit oči dětí - a za to vám všem moc děkuji:-).

...a protože už jste si někteří všimli, že nám "Nedělní pohádky pro radost" brzy skončí (Díky Slávku za tvůj dotaz. Nenapadlo by mě, že přemýšlíte, jak to plánuji dál, a zda budou další - nové - příběhy), slavnostně slibuji, že se od prosince můžete těšit na nový cyklus příběhů na pokračování s názvem "ROK A JEHO MĚSÍCE". Příběhy budu postupně uveřejňovat ke čtení i k poslechu, tak věřím, že se budou líbit stejně jako mé dosavadní pohádky.

A měsíc listopad? V tom bych vás ráda seznámila s mými dvěma tištěnými knihami, takže se můžete těšit na 4 ukázkové kapitoly - také poslechové.

Dnes už se ale vraťme zpět k nedělním pohádkám a společně si užijme poslech lehce poetického příběhu "Podzimní víla" - po dlouhé době opět ve verších. 

Krásnou sluníčkovou neděli všem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).