Translate

neděle 1. října 2023

Milá vzpomínka na děti z Moravského písku

 Je to právě rok, kdy jsem oslavila první stovku...tedy prvních 100 pohádek, které jsem uveřejnila na svém blogu od jeho začátku:-).

Dnes jsme o rok dále...a pohádek tady najdete s dnešním dílem o skřítku Vítkovi 121 a navíc jsme společně stihli od začátku ledna 9x nakouknout do mé autorské dílny, kde jsme sledovali cestu mojí knížky pro děti ("Liška Eliška a její kamarádi") od jejího počátku až po slavnostní křest...takže jsem za rok stihla natočit 30 pohádkových podcastů pro děti, a to je pěkné číslo:-).

Pojďme se dnes tedy zaposlouchat do kapitolky s názvem "Kouzelné probuzení", v níž se náš skřítek Vítek setká s dalšími kamarády:-). Ať se vám líbí!


...a ještě jedna milá vzpomínka, která ke skřítku Vítkovi patří:

V únoru mi od prvňáčků (nyní druháčků) z Moravského Písku přišla pěkně tlustá obálka, v níž bylo víc jak 20 namalovaných skřítků Vítků se vzkazem, že se jim pohádky moc líbí a ve škole je poslouchají třeba v hodinách VV při malování. Byla to moc milá chvilka...

...a tak není divu, že jsem na konci školního roku přijela přímo do školy, abych se setkala s žáčky celého prvního stupně...no a svoji návštěvu jsem zakončila opět u nejmladších dětí, od nichž jsem si tentokrát domů odvážela krásné obrázky hrdinů z mých knih a dokonce osobní vzkazy, které mě zahřály u srdíčka:-)...



...tato milá vzpomínka mi pořád vrací úsměv na tvář a já věřím, že moje pohádky těší spoustu dalších dětí!


Krásnou neděli a úsměv na tváři také vám všem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).