Translate

neděle 1. srpna 2021

Dvě pohádky najednou:-)

 Vítejte na mém blogu, který včera oblékl nový kabátek. Už dlouho jsem ho chtěla podbarvit vlastním pozadím, které by se vztahovalo k mým knihám a zároveň jsem ho chtěla sjednotit s obrázkem na facebooku. Po necelých dvou letech a pozitivních ohlasech na mé pohádky jsem se totiž konečně rozhodla, že si založím účet na fb a díky tomu budu moct přinášet radost dalším mnoha lidem.

A tak jsem se v pátek pustila do práce. Všude psali, jak jednoduché je založit si fb účet...jenže ouha...moje e-mailová adresa se hned při registraci zdála fb podezřelá, takže jsem se nedostala ani k přihlášení a nyní čekám na ověření, že "nepáchám" žádnou nelegální činnost:-). Nevadí. Naštěstí blog nezradil a funguje vesele dál a na spotify a jiných poslechových službách můžete moje pohádky poslouchat dál:-).

Dnešní neděli budete mít možnost zaposlouchat se hned dvakrát.

Básnička s názvem "Kometa" je milou vzpomínkou na minulý rok, kdy jsem měla možnost pozorovat kometu z nedalekého kopce Bušlína...

...a ve druhé pohádce "Bílý jednorožec" se zaposloucháme do příběhu nově narozeného jednorožce, který pod jemným vedením klisny Klaris poznává jejich ostrov, učí se životu jednorožců a objevuje, co je jeho posláním na světě.

Přeji vám všem neděli plnou pohody a příjemný poslech obou nedělních "pohádek".

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář. Moc si vašich slov vážím - jsou báječnou odměnou za moje tvoření pro děti:-).